Alueelliset Perthes-tapahtumat 2017

Syksyllä 2017 järjestämme alueellisia vertaistapaamisia perheille, joissa on Perthesin tautiin sairastunut lapsi. Tapahtumissa on varattu runsaasti aikaa vertaiskeskustelulle ja kokemusten vaihdolle, mutta ohjelmassa on aina myös elämyksellistä toimintaa. Tapahtumat järjestetään, mikäli ilmoittautuneita on riittävästi.

Su 17.9. Nokialla

Tapaamme ensin keittolounaalla Tredussa (Kankaantaankatu 4) klo 12-14. Tutustuttuamme siirrymme polskimaan Edenin kylpylään.
Osallistumismaksu on 4-14-vuotiailta 7 e ja aikuisilta 12 e. Hintaan sisältyy keittolounas ja kylpylän sisäänpääsymaksu.

Ilmoittaudu 10.9. mennessä https://goo.gl/forms/rNf4msA3iMZmwjis2

La 30.9. Oulussa

Tapaamme Tietomaan Tiedeluokassa (4.krs) tutustumiskahvien merkeissä klo 10-12, minkä jälkeen pääsemme tutustumaan Ihminen ja eläin – kykyjen koitos sekä yhdeksään muuhun toiminalliseen teemanäyttelyyn. Meille on varattu paikat Perhosten lento 3D-elokuvaan klo 14, minkä jälkeen on vielä mahdollista jatkaa näyttelyiden parissa.

Osallistumismaksu on 6-17-vuotiailta 5 e ja aikuisilta 10 e. Hintaan sisältyy aloituskahvit, sisäänpääsy näyttelyyn ja 3D-elokuva Perhosten lento.

Ilmoittaudu 22.9. mennessä osoitteessa https://goo.gl/forms/azmqpxuFklnczWj83

La 28.10. Jyväskylässä

Tapaamme AaltoAlvarin kokoustilassa aloituskahvien merkeissä klo 11-13, minkä jälkeen pääsemme polskimaan altaisiin.

Osallistumismaksu on 4-16-vuotiailta 3 e ja aikuisilta 5 e. Hintaan sisältyy aloituskahvit ja sisäänpääsy AaltoAlvariin.

Ilmoittaudu 22.10. mennessä osoitteessa https://goo.gl/forms/8YlDV2aF2awTJcUG3

La 18.11. Kuopiossa

Tervetuloa mukaan kaikille lapsiperheille avoimeen, esteettömään toimintapäivään Kuopioon lauantaina 18.11.2017 klo 10-13.

Suomen Perthes ry:n vertaistapaaminen järjestetään toimintapäivän yhteydessä. Toimintapäivään ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon, mutta Perthes-tapaamisen järjestelyjen onnistumiseksi toivomme ilmoittautumisia 12.11. mennessä osoitteessa https://goo.gl/forms/jqlZULqNejUAosNb2

Tapahtuman ajan toimintaa järjestetään Lumit-taidelukion salissa (Minna Canthin katu 46) sekä Kuopion Perheentalolla (Kauppakeskus Apaja). Luvassa on viidakkotunnelmaisia liikunnallisia ja luovia elämyksiä.

Tapahtuma on esteetön ja maksuton. Lapsille on tarjolla pientä naposteltavaa.

Su 3.12. Helsingissä

Ruoholahden nuorisotalo Koralli (Messitytönkatu 4, 00180 Helsinki) klo 13-17.

Tapaamisessa on aikaa tutustumiselle ja vertaiskeskustelulle. Lapsille järjestetään soveltavan taekwondon tutustumistunti, jossa huomioidaan niin liikuntarajoitteet kuin mahdolliset apuvälineetkin – myös kyynärsauvojen tai pyörätuolin kanssa on mahdollista osallistua! Eli rennot liikuntavaatteet päälle. Tunnin pitää Malmin Taekwondo ry.

Tarjoamme tapaamisessa iltapäiväkahvit ja pientä purtavaa.

Samana päviänä vietettävän kansainvälisen vammaistenpävän kunniaksi tapahtuma on maksuton. Toivomme kuitenkin ilmoittautumisia järjestelyjen onnistumisen vuoksi 26.11. mennessä osoitteessa https://goo.gl/forms/Cpo7x1CCgz2FFFJv2.